Χυλοπίτες από βουβαλίσιο γάλα με καβουρμά

Χυλοπίτες από βουβαλίσιο γάλα με καβουρμά

Υλικά

Εκτέλεση

Βράζουμε τις χυλοπίτες και κρατάμε 1 φλιτζάνι από το νερό.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το
κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και τον καβουρμά και σοτάρουμε για άλλα 2-3
λεπτά, μέχρι να διαλυθεί και πάρει χρώμα ο καβουρμάς.

Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 2 – 3 λεπτά.
Ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας νερό από το βράσιμο, τη ρίγανη, αλάτι και
πιπέρι, και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα,

Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 2 – 3 λεπτά.
Ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας νερό από το βράσιμο, τη ρίγανη, αλάτι και
πιπέρι, και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε τις χυλοπίτες στη σάλτσα, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο,
ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Συνοδεύεται με κόκκινο κρασί